Gilau
str Braniste, nr. 25A
Tel:0749-166 774
Dezmir
str. Planoarelor, nr.7
Tel:0749-166 774

Segítsen a légszomjal küszködő időseinken

Segítsen a légszomjal küszködő időseinken

Egy, öt, vagy tíz euró. Ki adna ki ekkora ki ekkora összeget önzetlenül a zsebéből azért, hogy szenvedő idős személyek életét könnyítse meg?

Ahhoz, hogy egy oxigénhiánnyal küszködő beteget életben tartsunk, oxigénkoncentrátorra van szükség. Ez a gépezet a szobalevegőből a nitrogén kiszűrésével és kompresszióval állítja elő a beteg részére adagolható az oxigént. Rosszullét esetén, ha a mentő sem ér ki időben, ez sok esetben életet menthet!

Sok idősotthonnak nem telik egy hasonló gépezetre, aminek a gondozottjai látják a kárát.

Az idősek gondozásával foglalkó, Kolozsvár mellett két idősotthont működtető Casa Hermina Egyesület a felesleges szenvedés elkerülése érdekében oxigénkoncentrátort szeretne vásárolni betegeinek. Ennek ára 850 euró, amit önerőből nem tud előteremteni.

A légszomjjal köszködő betegek életének megkönnyítése érdekében egyesületünk adománygyűjtő felhívással fordul mindazokhoz, akik tenni szeretnének és hozzá tudnak járulni az életmentő gépezet megvásárlásához.

Az alábbi űrlapon kisebb összeget adományozhat, amit a kiszemelt célra költünk el. Bármilyen kis hozzájárulás megkönnyíti dolgunk.

Segítsen az idősgondozással foglalkózó egyesületünknek az otthonban élők mindennapjainak megkönnyítésén. Ami önnek aprópénz, másnak az életét könnyíti meg. Adományozzon bármilyen kis összeget egy nemes cél érdekében.

Ön segítene egy kisebb összeggel?

 

Köszönettel,

Felházi Lóránt

egyesületi elnök

86,00 € 10%
850,00 €
Tetszik az oldal? Segíts egy lájkkal. Köszönjük!