Gilau
str Braniste, nr. 25A
Tel:0749-166 774
Dezmir
str. Planoarelor, nr.7
Tel:0749-166 774

Ajutaţi persoanele vârstnice care suferă de dispnee

Ajutaţi persoanele vârstnice care suferă de dispnee

Unu, cinci sau zece lei. Cine ar scoate din altruism o astfel de sumă din buzunar pentru a face viaţa unor persoane vârstnice mai uşoară?

Pentru a ţine în viaţă un pacient care suferă de lipsă de oxigen este nevoie de un concentrator de oxigen. Acest aparat prepară oxigenul, ce poate fi dozat pacientului, din aerul ambiental prin filtrarea azotului şi compresie. În caz de stare de rău şi dacă ambulanţa nu soseşte la timp, acest aparat poate salva vieţi!

Nu puţine sunt căminele de bătrâni care nu îşi pot permite un asemenea aparat. Fapt ce se răsfrânge tocmai asupra îngrijiţilor.

Asociaţia Casa Hermina care se ocupă de îngrijirea bătrânilor şi care administrează activitatea a două cămine de bătrâni din apropierea Clujului doreşte să achiziţioneze un concentrator de oxigen în vederea evitării suferinţei pacienţilor. Preţul acestuia este de 850 euro, sumă pe care din surse proprii nu o pot asigura.

În vederea uşurării vieţii pacienţilor care suferă de dispnee, asociaţia noastră face un apel de donaţie către toţi cei care doresc şi sunt în măsură să contribuie la achiziţionarea aparatului care poate salva vieţi.

Prin formularul de mai jos puteţi dona o sumă mai mică, care va fi folosită scopului menţionat. Orice contribuţie, indiferent cât de mică ar fi ea, ne va ajuta.

Ajutaţi asociaţia noastră care se ocupă de îngrijirea bătrânilor în a face mai uşoară viaţa de zi cu zi a pacienţilor noştri. Ceea ce pentru Dvs. este un mărunţiş poate uşura viaţa altora. Donaţi o sumă oricât de mică ar fi ea pentru un scop nobil.

Aţi putea contribui şi Dvs. cu o suma modică?

 

Cu mulţumiri,

Felházi Lóránt

preşedintele asociaţiei

86,00 € 10%
850,00 €
Îti place pagina? Ajută-ne cu un like. Mulțumim!