Gilau
str Braniste, nr. 25A
Tel:0749-166 774
Dezmir
str. Planoarelor, nr.7
Tel:0749-166 774

Despre noi

Despre noi

 

Asociaţia „Casa Hermina” oferă servicii de tip rezidenţial pentru persoane vârstnice prin care îşi propune să vină în ajutorul persoanelor de vârsta a III-a precum şi a familiilor şi aparţinătorilor acestora.

Cele două cămine sunt situate în zone liniştite, la câţiva kilometrii de municipiul Cluj-Napoca, unul dintre acestea aflându-se în localitatea Gilău iar celălalt în localitatea Dezmir, comuna Apahida.

Ambele centre rezidenţiale sunt plasate în apropierea şoselei  europene  şi a staţiilor pentru mijloacele de transport în comun.

Doamna Florica – o bunicuță internată la noi- are o vorba: Bătrânețea nu vine dansând și cântând ... și majoritatea  pacienților o aprobă, în același timp ne dă de înteles că se simt mult mai bine la noi, într-o societate (o familie mare), decât singuri încercând să facă față greutaților vârstei a treia.     

Noi întelegem situatia lor, și oferind tot sprijinul nostru, dorim să le asigurăm o ședere cât mai placută la noi, încurajându-I  să uite de grijile vieții, să  cânte, si - de ce nu - chiar să și …..danseze!

Îti place pagina? Ajută-ne cu un like. Mulțumim!