KIK VAGYUNK

Hermina Idősgondozó Otthonok

A Hermina Idősgondozó Otthonok a mozgásukban korlátozott vagy különböző betegségekben szenvedő személyeknek nyújtanak szakszerű ellátási és ápolási szolgáltatásokat, kiemelten magas színvonalú körülmények között. Szobáink egy vagy két ágyasak, saját fürdővel valamint televízió készülékkel rendelkeznek. Egyebek között szakszerű ápolást, ingyenes gyógyszereket valamint napi háromszori étkezést és kétszeri nassolást biztosítunk. Az egyesületünk által működtetett idősgondozó otthonok békét és nyugalmat nyújtó szigetek Kolozsvár közelében. A természet ölén tiszta levegőt és kényelmet kínálnak lakóiknak. Otthonainkban folyamatos egészségügyi ellátást biztosítunk, igény esetén szaktanácsadást is. Nálunk harmónikus környezetben és lelki nyugalomban tölthetik napjaikat.

SZOLGÁLTATÁSOK

Orvosi felügyelet

Teljeskörű egészségügyi ellátás Szakszerű felszerelés, hatékony ápolás és gondozás valamint megfelelően felkészült személyzet a testi és lelki egészség megőrzése érdekében.

Pszichológiai tanácsadás

A nyugodt lelki életért A közösségébe való beilleszkedéshez nyújtott segítség mellett szakembereink pszichológiai tanácsadást is biztosítanak a lelki egyensúly fenntartása érdekében.

Kinetoterápia, gyógytorna

Gyógyulni mozgással Szakképzett alkalmazottaink gyógytornával segítenek, így állítva helyre testrészeink megfelelő mozgását és képességeit.

Alzheimer-kór, demencia

Szakszerű ellátás Az Alzheimer-kórban valamint demenciában szenvedő betegek ellátására is fel vagyunk készülve. Teljes körű felügyeletet és egészségügy ellátást biztosítunk.

Teljes ellátás

Egészséges étrend A napi öt étkezéssel teljes értékű egészséges étrendet biztosítunk az idősotthon lakóinak.

Egészségügyi ellátás

Huszonnégy órás folyamatos felügyelet Idősotthonunk lakóinak folyamatos orvosi és egészségügyi felügyeletet biztosítunk szakképzett személyzetünkkel.

A szolgáltatásaink minőségével és az elhivatottságunkkal emelkedünk az átlagszínvonal felé

A “Hermina Idősgondozó Otthonok” egyesület fő célkitűzése az idős személyek ellátásának biztosítása otthonainkban ,szolgáltatásaink által családjaiknak és hozzátartozóinak is segítünk. Mindkét otthon Kolozsvár közelében helyezkedik el, az egyik Gyaluban, míg a másik Dezméren, Apahida község határain belül. Otthonaink az országút, illetve a tömegközlekedés által érintett útvonalak közelében találhatóak.

No posts